Yhdistyksen toiminta

Song for Life ry on yleishyödyllinen kristillinen yhdistys, joka toimii erityisesti musiikin keinoin, välittäen armon ja lohdutuksen sanomaa kaikille sitä kaipaaville.

Yhdistyksen perustajajäsenet ovat luterilaisia jotka haluavat toimia yhteistyössä kaikkien seurakuntien kanssa. Yhdistyksen sydämellä onkin varsinkin kristittyjen yhteyden vahvistaminen ja kannustus rohkeaan elämään Kristuksen rakkaudessa.

Yhdistys toimii pääasiassa yksityisten ihmisten lahjoituksilla.

Tahdomme musiikin kautta olla tuomassa ihmisille rohkaisua, lohdutusta, vapautta ja iloa. Iloa nauttia elämästä Jumalan lahjana sillä paikalla ja niillä lahjoilla, mitkä Hän kullekin meistä on antanut. Ja ennen kaikkea kasvaa Kristuksen tuntemisessa.

Musiikkia ja evankeliumia

Toivon Säveliä -konsertit

Toivon Säveliä -konsertit ovat sopivasti evankelioivia ja sielunhoidollisia. Tätä teemaa käytetään aina silloin, kun kyseessä on seurakunnan omasta ohjelmasta erillinen tilaisuus. Toimin näissäkin aina yhteistyössä seurakuntien kanssa. Konsertin kesto on noin 1h.

Seurakunnan omiin tilaisuuksiin tulen myös mielellämme vierailemaan.
Olen käynyt mm. päihde- ja mielenterveysleireillä, rippileireillä, miestenpäivillä, diakonian ruokailuissa ja oikeastaan kaiken tyyppisissä seurakuntailloissa.

Yhdistyksen avainajatus konserttien suhteen on toimia ilman palkkiota. Ainoastaan matkakulut veloitetaan Tämä mahdollistaa sen, että voimme toimia myös seurakuntasektorin ulkopuolella, esim. vankiloissa. Ja seurakunnan sisällä voimme tulla pienempiinkin tilaisuuksiin ja paikkoihin, joilla ei ole mahdollisuutta maksaa esiintymispalkkioita. Tämä toiminta mahdollistetaan yksityishenkilöiden lahjoituksilla. Tietyissä tapauksissa voimme sopia myös matkakorvauksen veloittamatta jättämisestä.

Toivommekin tilaisuuksissa kolehdin keräämistä yhdistykselle. Se on toiminnan jatkuvuuden kannalta erittäin merkittävä tekijä. Näin voitte olla mukana mahdollistamassa Toivon Sävelien kantautumista mahdollisimman laajalle kuulijakunnalle.

Teen paljon esiintymisiä yksin, mutta aina kun vapaaehtoispohjalta toimivia soittajia ehtii omilta velvoitteiltaan, tulee heitä mukaan.

Samuli Saarinen
p. 044 2510 955
samuli(a)songforlife.fi

Song for Life ry